Mulighederne for gratis poker er ikke så sjældne, som man måske skulle tro. Mange pokerudbydere ønsker at give dig som spiller den bedste velkomst. Og det kan de gøre ved at tilbyde gratis tilmeldelse eller spil uden indbetaling. Nogle tilbyder endda en startbonus, som du kan spille for. Det tiltrækker især de helt grønne spillere. For hvem vil betale for noget, man ikke er sikker på? Så er det langt mere tiltalende at prøve det af gratis.

Du skal ikke surfe rundt på internettet længe, før du finder en udbyder, som tilbyder dig ovenstående. Og så må du ellers udnytte den fordel, som det er. Al begyndelse er svært, og med poker er der mange begreber, regler og rangeringer, som du skal kunne. Hvis du spiller poker gratis, kan du give dig god tid, så du får spillet helt under huden – og uden dårlig samvittighed.

En liste med gratis poker muligheder

Spil poker gratis – og vind penge

Når du vælger at spille poker gratis, vil du også have mulighed for at vinde uden risiko. Når du ikke foretager en indbetaling, risikerer du intet. Og du har dermed ikke noget at tabe. Det kan få flere til at spille mere dristigt og tage flere chancer.

Hvis du er nybegynder, er ovenstående en særlig vigtig del af læringsprocessen. Mange nybegyndere kan have en tendens til at tage mange chancer. Og vil desuden gerne have sine medspillere til at tro, de er bedre, end de egentlig er. Det kan give bagslag, da langt de fleste erfarne pokerspillere ved, hvordan det er at være nybegynder. Og hvordan de fleste spiller, hvis du ikke kender spillet ordentligt.

Nybegyndere spiller ofte med mavefornemmelsen og håbet om at få de rette kort. Hvis du spiller Texas Hold’em, er det håbet om, at de helt rigtige community cards bliver floppet. Hvis du får mulighed for at konvertere dine tanker til praksis, inden du spiller et ægte pokerspil, vil du mærke konsekvenserne. Og det kan være med til at gøre dig til en endnu bedre pokerspiller, da du fremover vil have respekt for spillet. For det er mens, du spiller uden risiko, at du finder ud af, hvordan spillet kan påvirke dig.

Bliv underholdt med forskellige tilbud

Hvis du bevidst vælger at gå efter at spille poker gratis, vil du forholdsvist nemt kunne finde en mulighed for dette. Som sagt vil langt de fleste pokersider byde dig velkommen på bedst mulig vis. Og det kan de gøre, hvis du kan spille et eller flere spil gratis. I hvert fald i starten. Og det er selvfølgelig en god idé at benytte sig af.

Nogle pokersider tilbyder blandt andet fiktive penge eller gratis deltagelse i turneringer. Tilmelder du dig en side, hvor der er mulighed for at spille med fiktive penge, giver det dig en realistisk oplevelse. Det kan give dig en fornemmelse af, hvad det vil sige at raise. Og i så fald hvilke konsekvenser det har, hvis du vælger at raise med et højt eller lavt beløb. Desuden kan du opleve, hvor hurtigt du kan vinde penge – og ligeledes tabe dem igen.

Tilmeld dig gratis pokerturneringer, og få erfaring

Som nævnt kan du vælge at deltage i gratis turneringer, hvis den pågældende pokerside tilbyder det. Det vil ligesom et spil med fiktive penge give dig et særligt kendskab til spillet. Du får fornemmelsen af, hvordan det er at sidde ved bordet. Og hvad du skal være opmærksom på hos de andre spillere. 

De fleste pokersider tilbyder gratis turneringer i form af ’freerolls’. Freeroll er en turnering, hvor du ikke betaler buy-in. Men selvom du ikke indbetaler penge, har du stadig mulighed for at vinde penge. 

Du skal være opmærksom på, at det ikke er de helt store gevinster, du kan vide. Det er trods alt en gratis turnering. Så hvis du er ude efter den helt store præmie, forudsætter det, at du indbetaler og deltager aktivt med et pengebeløb.

Men selvom det er mindre gevinster, du kan vinde, sætter det en stemning. Og det er med til at øge spændingen og koncentrationen blandt spillerne. Du vil komme endnu tættere på en realistisk oplevelse, når der er chance for at vinde en mindre gevinst.

Disse freerolls har især til formål at tiltrække nye spillere. Og derfor er kernen i spillet dit udgangspunkt som nybegynder. Nogle gratis pokersider tilbyder bedre freerolls end andre. Og det er op til dig at finde den pokerside, som tilbyder det, du går efter. Heldigvis kan du læse mange anmeldelser og tidligere erfaringer fra andre. Og de er værd at tage et kig på, hvis du vil have den bedste oplevelse.

Få en bonuskode, og spil poker gratis

Ud over at give dig mulighed for at spille med fiktive penge eller deltage i freeroll-turneringer tilbyder mange pokersider en startbonus. Det er som regel en bonus på et mindre beløb. Men det er alligevel nok til, at du kan komme godt i gang med et pokerspil. Og få lov til at få en fornemmelse af, hvad det indebærer.

Når det gælder bonus på en pokerside, vælger du som regel selv, hvilken pokervariant du vil spille. Og hvordan du vil spille. Det kan eksempelvis være at gå efter den store jackpot eller deltage i Texas Hold’em. Der er som udgangspunkt ingen begrænsninger. Hvis det skulle være tilfældet, vil det blive oplyst, så du ved, hvilke muligheder du har.

Når du får en bonus, skal du melde dig ind som bruger hos den pågældende pokerside. Efter indmeldelsen vil du kunne anmode om at få din bonus, så du kan starte med at spille. Det vil tydeligt fremgå, hvordan du skal gøre.

Du skal være opmærksom på, at der kan være tale om en begrænset periode, hvor du skal have brugt din bonus. Det kunne eksempelvis være inden for 60 dage. Nogle pokersider kræver desuden, at du skal have optjent et vist antal bonuspoint, før du kan få udbetalt bonusbeløbet. Dette tal varierer afhængigt af pokerudbyder. Det skyldes, at pokerudbyderen skal sikre sig, at du vil være en aktiv spiller. Og ved, hvad gratis poker vil sige. Det er blot to situationer, hvor det er vigtigt at læse det med småt.

Derfor skal du vælge gratis poker

Gratis poker giver dig de bedste forudsætninger for at lære de grundlæggende regler og principper i poker. Du lærer blandt andet, hvad det vil sige at have en god starthånd. Eller manglen på samme. Når du kender styrken af de forskellige kombinationer, vil du hurtigt kunne vurdere dine chancer for at få den stærkeste hånd. Du lærer desuden at spotte en god position ved bordet, og hvordan du skal spille ved en given position.

Derudover lærer du:

  • at folde på det rigtige tidspunkt.
  • at bluffe ikke altid er løsningen – kun på det rigtige tidspunkt.
  • at kende diverse pokerhænder.
  • at blive god til håndrangeringer og vurdere chancen for at få den stærkeste hånd.

Et af de vigtigste aspekter i poker er, at du ved, hvornår du skal folde. Afhængigt af den pokervariant du spiller, er det forskelligt, hvornår det rigtige tidspunkt er. Tager vi igen udgangspunkt i Texas Hold’em, må du ikke spille for mange hænder inden floppet. Og omvendt skal du ikke folde for sent efter floppet.

Når du vælger at tilmelde dig gratis poker, er din tid det eneste, du skal investere. Og hvis du har intentioner om at blive en dygtig pokerspiller, er tiden givet godt ud. Jo mere tid du bruger, jo bedre bliver du. Og særligt i forbindelse med beregninger af statistikker og chancer. Du skal huske på, at poker er et matematisk spil og ikke et følelsesmæssigt spil.

Prøv gratis poker, og find din yndlingsvariant

Gratis poker giver dig mulighed for at prøve forskellige pokervarianter. Når du finder en eller flere varianter, som du kan lide, kan du begynde at bygge videre og blive bedre.

Hvis du er helt grøn i pokerverdenen, kan det ved første øjekast måske være svært at kende forskel på pokervarianterne. Den eneste måde, du kommer ud over dette på, er ved at spille mange hænder. Og det er desuden den bedste måde, du lærer de tre mest populære pokervarianter at kende på: Texas Hold’em, Omaha og Seven Card Stud.

Skulle du hurtigt blive en garvet pokerspiller, kan du prøve diverse varianter. Det anbefaler vi kun, du gør, hvis du har helt styr på den klassiske version. Hvis du tager munden for fuld, kan du komme til at blande spillene sammen. Og du vil blive mere forvirret end glad for at spille poker.

Som du formentlig kan se, er der mange gode grunde til at spille poker gratis – og spille for sjov. Med sjov og læring kommer du hurtigt fremad. Og har måske i sigte at blive en rigtig dygtig pokerspiller. Så nu er det bare at komme i gang med at undersøge markedet for gode tilbud og gratis turneringer.